Wednesday 29 May 2013

Shopping mic - rasfat pentru unghii

Ce mai faceti dragele mele?

De ceva vreme ramaneam eu fara base coat, si dupa cum v-am mai spus, sunt deja dependenta de produsul asta.
Am terminat prima sticla de OPI Natural nail base coat cam intr-un an si jumatate, in conditiile in care imi fac cam 2 manichiuri pe saptamana. Costa cam 11 lire, aproape 60 de lei.
Desi pare rozaliu, culoarea e aproape inobservabila pe unghie. Il pot purta si fara oja, si pur si simplu "dispare" - e unghia mea, doar mai frumoasa. Nu are luciu puternic, cred ca un barbat l-ar aprecia cu adevarat pentru manichiura.:D
Nu mi-am mai patat unghiile, ceea ce inainte era o mare problema, iar asta mi se pare destul ca sa-l consider un produs bun pentru mine.
Am pornit o mica vanatoare online de OPI, sa vad ce oferte mai sunt (daca sunt) la el. first stop: Beautybay
Sunt cam la a patra comanda de la ei, au fost de fiecare data foarte seriosi, produsuele imi ajung cam in 10 zile la posta locala.
Aveau lacul disponibil insa nu si la oferta. Nu-i nimic, am mai cautat prin diverse alte magazine online, dar preturile sunt cam la fel, asa ca pana la urma am dat comanda de la ei.
Intre timp, imi tot facea cu ochiul si tratamentul de la Nailitiques Formula 2 - am citit review-uri foarte bune despre el, asa ca l-am comandat si astept sa vad cat de bun este. Saptamana care vine intentionez sa-l aplic exact ca la carte si sa va zic mai multe.
Lacul m-a costat aproape 12 lire in varianta mica de 7 ml.
Ati incercat vreunul din ele? Cum vi se par?

Pisu'

No comments:

Post a Comment